Dozvuky Speleofóra

Speleofórum 2024 se uskutečnilo ve dnech 19.-21.4. ve Sloupu a tetínští jeskyňáři na něm zanechali ještě hlubší stopu než obvykle. Počínaje účastí, neb bylo lze mezi účastníky najít Bóžu, Markétu, Lenku s Bertíkem či Terku, jimž zdatně sekundovali Uzel s Frantou, Netopejr, Cimbál, Jirka Pouček a Petr Hlaváček s Tondou a Kájou.

V rámci bloku dětských prezentací Tonda zachraňoval čest nejen tetínské skupiny, ale společně s L. Gablíkovou i českokrasového jeskyňářství a vlastně i jeskyňářství českého, jsouc jedinými nemoravskými (re)prezentanty.

Účastníci dětských prezentací

V rámci tradičního přednáškového bloku jsme rozvážně pohovořili o našich aktivitách v Izraeli a na Sokotře

Při slavnostním zakončením jsme pobrali tři z pěti možných cen. Sehraná trojice Hejna, Majer, Kolčava získala za Nedělní jeskyni cenu ediční rady za nejlepší článek ve sborníku Speleofóra. Ještě sehranější dvojice Hejna-Jakovenko převzala nejdříve cenu diváků za nejlepší poster a poté cenu předsednictva za nejvýznamnější objev členů ČSS v zahraničí, oboje za Sokotru.

Co k tomu dodat, dobře my.

Cimbál s Maykem přebírají cenu ediční rady za nejlepší článek ve sborníku Speleofórum.

Markéta s Cimbálem přebírají cenu účastníků Speleofóra za nejlepší posterovou prezentaci.

Markéta s Cimbálem přebírají cenu předsednictva za nejvýznamnější objev členů ČSS v zahraničí.

Příspěvek byl publikován v rubrice Zprávy z akcí a jeho autorem je Cimbal. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Komentáře nejsou povoleny.